(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

OVERZICHT. Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen blijft stevig zakken, gemiddeld 764 nieuwe besmettingen per dag

Het aantal gehospitaliseerde coronapatiënten blijft stevig zakken. Er liggen momenteel nog 651 coronapatiënten in het ziekenhuis, van wie er 256 intensieve zorg nodig hebben. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook de andere coronacijfers blijven gunstig evolueren.

9 reacties

  • Tine Leut

    3 jaar geleden
    Vorig jaar waren er nog geen vaccins en de cijfers waren maar een fractie van wat ze nu zijn. Dit betekent dat er veel te veel versoepelingen zijn. Elke dag nog een 800tal bevestigde besmettingen en meer dan zes overlijdens is nog steeds gigantisch veel.
  • Hugo hofmans

    3 jaar geleden
    Super gewoon. Daar wordt een mens tenminste nog blij van. Zo kan men denken aan mooie vooruitzichten, na meer dan een jaar kommer en kwel. Ga voort op deze weg en aan iedereen : laat u vaccineren ! Voor ons allen !
  • Wendy Pieck

    3 jaar geleden
    Normaal dat de cijfers dalen. Vorig jaar waren de cijfers lager op deze moment. Door het mooie weer lopen de mensen meer buiten met minder risico op besmetting.
  • Andrea de Vits

    3 jaar geleden
    Leuk voor al de ouderen die ze AZ hebben ingent die hun tweede spuitje pas krijgen als de vakantie er bijna op zit ze zouden ook beter hun tweede spuitje vervroegen ipv zoveel weken te wachten. Nu zal de jeugd sneller zijn gevaccineerd dan de mensen beschermd moeten worden.
  • Willy Van de Camp

    3 jaar geleden
    Toch maar opletten want als je ziet wat er gebeurd tijdens het voetbal! Niet iedereen volgt de regels!! En de meesten van de supporters zijn jong en niet gevaccineerd! Euforie is dikwijls groter dan de regels!