Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ISOPIX

Test Aankoop hekelt gebrek aan uniformiteit rond coronacertificaat

Vandaag werd het Belgische coronacertificaat gelanceerd, dat moet bewijzen dat men “covidsafe” (gevaccineerd, getest of genezen) is en dus reizen binnen de Europese Unie makkelijker moet maken. Maar het certificaat is een gemiste kans, vindt consumentenorganisatie Test Aankoop. Die hekelt het gebrek aan uniformiteit.

11 reacties

  • Ben Van Steenwinkel

    3 jaar geleden
    En dan maar zeggen dat beslissingen op wetenschappelijke argumenten gebaseerd zijn. 't Zal wel.
  • Koert Vynckier

    3 jaar geleden
    Vaccinatiepaspoort op 1 juli. Niet gevaccineerd, dan regels per land. Wat wil je, dat de epidemiologische situatie, de vaccinatiestrategie en de situatie van de zorg in iedere land hetzelfde zouden zijn? Ik neem aan dat het niet de bedoeling is dat dit ernstig genomen wordt. Wees blij dat je ergens op vakantie kan als je dat wil i.p.v. te mekkeren.
  • Jakke Troost

    3 jaar geleden
    Na het betalen van €135 voor een coronatest stuurden ze mij een wachtwoord en QR code die niet overeen kwamen. Ik stuurde een Email om mijn geld te recupereren maar ik kon achter mijn geld fluiten
  • werner vanhoutte

    3 jaar geleden
    Vaccinatiepaspoort ? De nota van 31maart 2021 van Pfizer -Biontech , gericht aan professionele zorgverstrekkers is duidelijk : de effectiviteit van het vaccin kan pas gewaarborgd worden na TWEE MAAND opvolging van de gevaccineerde . Deze pandemie heeft het duidelijk gemaakt : er ontstaat een tweedeling in de bevolking , nu mensen die helemaal niet ziek zijn of waren , beschouwd worden als pestlijders als ze niet mochten gevaccineerd worden; De echte winnaars zijn de beleggers , beurs en pharma .
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Veel gemor om niets. Afspraak was 1 juli 2021, coronapaspoort voor Europa. Dat is er of komt er! Geen vaccinaties, géén Europees probleem!