Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Horeca langer open en met meer mensen aan tafel: hierover buigt Overlegcomité zich vandaag

Met 8 vrienden op een terrasje tot 1 uur 's nachts. Als het van de federale regering afhangt, is het vanaf 1 juli geen toekomstmuziek meer. En voor wie trouwt in juli, zou er ook goed nieuws kunnen zijn. De sterren staan dan ook gunstig voor het Overlegcomité vandaag. Wat mogen we nog allemaal verwachten? Dit ligt op tafel.

49 reacties

  • rita van cauwenberghe

    3 jaar geleden
    Ik heb 4 kinderen ! Met partner ! Kom ik ik op 9 met 3 kinderen! Echt ze , kheb het gehad ! Al zolang geleden dat wij tesamen hebben gezeten!
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Nog geen versoepelingen doorvoeren !
  • Leonarda Van Opbroecke

    3 jaar geleden
    Wanneer worden onze taksen en belastingen versoepeld? Want vanaf volgend jaar komt er een 3e extra belasting op het energiefaktuur . Dat capaciteitstarief heet. Hoe minder verbruik hoe meer je betaald? Welk land kan nog zo inventief extra inkomsten innen bij zijn burgers. Ha ja, het is enkel voor de Vlaming.
  • Kristof Degros

    3 jaar geleden
    Denk dat we juist niets moeten versoepelen, 1 prik helpt niet tegen die delta variant. En voor velen komt 2de prik pas eindje juli, begin augustus. Nu de poorten openzetten en augustus zal niks worden. Als we nu de poorten openzetten, zal 1 september een flop worden.
  • HUS JOZEF

    3 jaar geleden
    Nog wat meer voetbal en minder mondmaskers en dan gaan we er nog geraken aan de verkiezingen van 2024 .