Kevin De Bruyne, gisteren Koning in het Parkenstadion.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne, gisteren Koning in het Parkenstadion. © Getty Images

RECONSTRUCTIE. Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”

Rode DuivelsDonderdag 17 juni 2021: voor eeuwig en altijd Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen. Iedereen vol lof. Maar KDB zelf? Die vond het “oké”. De mindset van de winnaar bij uitstek van de Rode Duivels. Een reconstructie van zijn dag in Denemarken. “Jullie mogen blij zijn, hoor. Mocht De Bruyne er niet zijn geweest, zou het somber zijn afgelopen voor de Belgen.”

21 reacties

  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    @Roger Deprez, als je geen kwaliteit vervanger hebt kan je niks brengen. Martinez die hoopt altijd op winst voor de RD, zijn hoop is dat ze het zullen doen. Zet eens die hannekam in het midden veld in de plaats van Tielemans, je zou dan wel een strijder in uw ploeg hebben, o ja die moet thuis blijven omdat hij een sigaretje rookt. De vorige RD waren ook super spelers alleen de tegenstrevers hadden beter speler dan nu, denkt maar aan de Duitsers-Hollanders-Argentina-en Brasil wereld spelers.
  • Els Martin

    3 jaar geleden
    Fonz Ooms, je vergeet Courtois, als die de bal niet aan de spelers geeft dan kunnen ze zelfs nie spelen.
  • Luciano van As

    3 jaar geleden
    De Bruyne moet altijd spelen, hij brengt rust in de ploeg, en loopt alles vanzelf ! Finale Italie - Belgie
  • Suzy Wann

    3 jaar geleden
    Awel Messi, Ronaldo en Ronaldino kunnen niet tippen aan Kevin. Hij is gewoon de beste voetballer ever en het mooie is hij blijft ook nog met zijn voetjes op de grond. Super man vader voetballer en persoon.
  • Johan Verhoeven

    3 jaar geleden
    @Danny Janssens: ik ben van vorige generaties. Ik heb de prestaties van de Rode Duivels in de jaren tachtig heel bewust meegemaakt en ik was grote fan. Maar inderdaad: een team zoals nu hadden we echt niet. Vaak vertrokken we als underdog, maar door enthousiasme, inzet en ploeggeest raakten we ver. De individuele kwaliteiten van het team van vandaag gaan daar echt wel over, en De Bruyne is echt een van de beste Belgen ooit. Na dit toernooi zal hij misschien wel de allerbeste Belg ooit blijken.