Archiefbeeld, Tomorrowland.
Volledig scherm
Archiefbeeld, Tomorrowland. © Joel Hoylaerts/Photo News

HET DEBAT. Moet Tomorrowland kunnen doorgaan? Dit is jullie mening

Dit jaar geen Tomorrowland. Dat beslisten de burgemeesters van Boom en Rumst. Ze laten naar eigen zeggen “het gezond verstand” spreken. Maar die beslissing krijgt heel wat kritiek. De organisatie reageert teleurgesteld en spreekt van een “gigantische ramp”. Wat denk jij? Moet Tomorrowland kunnen doorgaan? Eerder vandaag lieten we experts en politici aan het woord. Nu is het jullie beurt. 

58 reacties

  • christophe lammens

    3 jaar geleden
    Tip voor TML: verhuis je boeltje definitief naar een land waar de mensen nog (mogen) leven. België is al lang dood en al zeker haar culturele en evenementen sector. Deze zomer zal er niets te beleven zijn hier.
  • Kestens Deborah

    3 jaar geleden
    Jazeker moet dit mooi en origineel festival doorgaan. En neen, ik ben geen jongere maar een 50jarige moeder die dit eind augustus-begin september gun aan de jongeren. Vergeten dat jullie ook jong waren?
  • Hilde Thysen

    3 jaar geleden
    Correcte beslissing van de burgemeesters maar het geld zal wel weer beslissen.Zekker als het van deze regering afhangt.
  • J. Platsteen

    3 jaar geleden
    Correcte beslissing. En de Vlaamse regering die 1miljoen belastinggeld verliest, door ondoordachte steun aan grootverdieners moet ophoepelen. Tommorowland is alleen voor de happy few en de buitenlanders.
  • Johan Swinnen

    3 jaar geleden
    Dit is gewoon discriminatie ten opzichte van veel andere sectoren die nog geen of weinig perspectief gekregen hebben of waar men vanaf volgende week met 8 , ja met 8!, aan tafel mag.