© Photo News

Belgische actrice toont borsten op de rode loper en heeft een boodschap

Zaterdagavond werd in Brussel een rode loper uitgerold voor ‘Magritte du Cinéma’, dé filmprijzen van Franstalig België. Eén actrice ging met alle aandacht lopen: Salomé Richard, hoofdrolspeelster uit ‘Baden Baden’, kwam wel heel schaars gekleed aan.

vwh

De Bruxelloise droeg een erg doorschijnende top van de Belgische ontwerpster Johanne Riss. “Ik durfde dit aan omdat ik me thuis voelde onder vrienden”, zei de ster over haar outfit aan de Franstalige krantengroep Sudpresse.

© Photo News

Salomé, die een beeldje won voor ‘beste vrouwelijke nieuwkomer’, voegde eraan toe dat ze een groot risico nam door zich amper aan te kleden. “Ik heb me kwetsbaar opgesteld. Het is niet makkelijk om je borsten te tonen. Ook niet voor een actrice, zoals ik”, klinkt het.

© Photo News

Naar eigen zeggen wilde de vrouw een statement maken. “Ik heb proberen aantonen dat we ons niet moeten inhouden. Ik zou niet willen dat we weer conservatief worden. Van vrouwen, zwarten, joden, moslims tot homo’s en transgenders: de minderheden moeten zich allesbehalve verstoppen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer