HERBELEEF. De Bilde ziet Duivels “in feeststemming” - Thorgan Hazard (knie) traint niet - Denayer: “Logisch dat ik kritiek krijg”

Rode DuivelsDaags voor hun afreis naar Sint-Petersburg trainden de Rode Duivels een voorlaatste keer op Belgische bodem. Hun trainingssessie stond om 11 uur op het programma. Om 14u30 was er de gebruikelijke persconferentie in Tubeke, waarbij dit keer Kevin De Bruyne en Jason Denayer aansloten. Alle ontwikkelingen rond de Duivels vandaag kan je hieronder herbeleven.

13 reacties

  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    Dat je kritiek krijgt is idd normaal Jason. Het zou ook heel normaal zijn dat je de volgende wedstrijd terug op de bank zit!!
  • Jakke Troost

    3 jaar geleden
    Ik zou hem net wel op de bank laten zitten. Als hij gebleseerd geraakt heeft Martinez meteen al zijn beste kruit verschoten. Winnen tegen Finland zal zonder hem ook lukken en is zelfs niet noodzakelijk.
  • viktor van gestel

    3 jaar geleden
    Geen problemen zoeken, enkel BOTAYA opstellen ipv Denaeyer
  • Rudy Delaey

    3 jaar geleden
    Proficiat Kevin je bent een formidabele voetballer ik heb nooit Pelé gekent maar volgens mij ben jij zeker zo goed jij bent de beste speler van de wereld jij bent een hele grote Mijnheer hoor ik wens je nog heel veel sterkte toe men nog een dikke proficiat.
  • roland arents

    3 jaar geleden
    Ze gaan toch uit een ander vaatje moeten tappen. Zonder De Bruyne, Hazar en Lukaku staan er nergens. Hopelijk valt van die mannen niemand af. Denemarken was maar een voorproefje.