Brussels Airport herleeft weer
Volledig scherm
PREMIUM
Brussels Airport herleeft weer © Photo News

Brussels Airport herleeft en gaat drukke zomer tegemoet: “De vrolijke vibe in de luchthaven is terug”

Het leek er lange tijd een verlaten oord, maar met al zo'n 26.000 passagiers per dag is Brussels Airport back on track. “De vrolijke vibe in de luchthaven is terug”, klinkt het opgelucht bij passagiers en luchthavenpersoneel. Wij gingen eens de sfeer opsnuiven in de vertrekhal.

25 reacties

  • George Verbeek

    3 jaar geleden
    De vrolijke vibe van ongevaccineerde mensen die op reis gaan en zo de hele boel weer aansteken, waardoor we straks met een nieuwe golf en lockdown zitten.
  • Stefaan Vanwijnsberghe

    3 jaar geleden
    En na de vrolijke vibe, het vrolijke virus? Mensen blijf toch thuis en spendeer uw geld in onze eigen economie. Die andere vakantielanden worden alsmaar gevaarlijker door het virus.
  • Danny Fernandes

    3 jaar geleden
    Dat iedereen zich maar opsluit. Corona zal nooit weg zijn. Morgen breekt er een andere variant uit blijf dan lekker weer thuis. Als we ons laten vaccineren is het omdat we terug een ‘normale ´ leven willen. Dit is een straat zonder einde. De kwetsbare groep is zo goed als gevaccineerd. En als g niet aan corona sterft, maak u geen illusies, dan sterft ge wel aan iets anders
  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Wat een groot Europees gepruts .Wie gaat er nu nog op reis ??
  • Patrick Wallaert

    3 jaar geleden
    Groot gelijk . Leven zoals je het graag doet . Graag op reis , dan moet je dat doen ( Rekening houdend met de geldende maatregelen natuurlijk ) Ik hoop dat veel mensen opnieuw kunnen gaan reizen . Als je dat niet graag doet geen enkel probleem , maar de doemdenkers houden beter hun mond .