Marc Degryse is optimistisch over de kansen van Duitsland.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse is optimistisch over de kansen van Duitsland. © DPA

Onze analist fileert mogelijke tegenstanders Rode Duivels: “Zie Duitsland groep des doods nog winnen”

EK voetbalEen voetballiefhebber blijft wat op zijn honger zitten. Onze analist Marc Degryse weegt de drie kanshebbers in de groep des doods, waar alles nog open ligt. En scant in één beweging ook de andere favorieten en hun kwetsbaarheden. “Ik zou niet graag tegen Duitsland spelen.”

11 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    België heeft meer talent en grote spelers dan Nederland maar zij hebben een echter team samen ! Maar voor beide landen zal het er op aankomen : de vorm van de dag, de details en het woord geluk ook Alsnog hopen op een neutraal correcte arbitrage en die ...var ook nog ...
  • Dimitri De Witte

    3 jaar geleden
    Verschil tussen België & Nederland is dat de Nederlandse selectie in deze tijden minder talent hebben dan de Rode Duivels. Maar nu en in het verleden getuigen ze van veel meer (optimistisch) chauvinisme (als 1 man achter het team) en dat ontbeert hier in België... Negativiteit ten top terwijl je de beste keeper, beste middenvelder en beste spits op het EK hebt.
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    België op zijn sterkst moet van niemand schrik hebben, ze mogen echter niet meer in de van lopen gelijk in de halve finale van het WK tegen Frankrijk. België is sterk genoeg om zijn eigen speelstijl op te dringen aan eender wie.
  • Pascha Van Rossem

    3 jaar geleden
    Het voetbal dat we te zien kregen bij Duitsland - Portugal was van een zéér hoog niveau. Portugal moest, ondanks hun 1 - 0 voorsprong, gewoon verliezen. Tegen dit Duitsland winnen zal niet simpel zijn ...
  • rudi van dijck

    3 jaar geleden
    Duitsland zeker top en zie ik ook ver geraken. alleen jammer dat ze geen spits in vorm hebben momenteel (Werner). Frankrijk niet mooi om te zien, maar wandelen rustig richting finale zonder al te veel inspanningen (jammer vooral de manier waarop. Italie wauw maar hadden ook het voordeel van de thuis fans!! vervolg nog wat afwachten? Portugal, via de flanken zijn ze wel te pakken teveel ruimte daar. en de UK met al die namen daar!! daar had ik meer van verwacht.