De bestelling van de Britse vrouw voor haar man kwam zonder problemen aan. Maar het bleek een iets minder groot cadeau dan ze had gehoopt.
Volledig scherm
De bestelling van de Britse vrouw voor haar man kwam zonder problemen aan. Maar het bleek een iets minder groot cadeau dan ze had gehoopt. © Hedge Burley

Oeps: vrouw bestelt automatten online en krijgt ze ook, maar er is een piepklein probleempje

De 40-jarige Hedge Burley uit Salisbury in Engeland wilde haar man graag een speciaal verjaardagscadeau geven: automatten voor de Ford Sierra RS Cosworth van echtgenoot Mark. De matten kwamen mooi op tijd aan, maar toch voelt de vrouw zich enorm opgelicht. Twee keer raden waarom.

17 reacties

  • Tim Picarelle

    3 jaar geleden
    90 euro voor echte BMW matten.
  • Peter Van Dam

    3 jaar geleden
    De webshop is offline dus het gaat niet om Wish. Sommigen zouden beter eerst nadenken voor ze iets posten. Bij Wish krijg je gewoon je geld terug trouwens als de bestelling niet klopt of verzonden is. Nooit problemen gehad met die site. Maar je moet natuurlijk lezen wat in de beschrijving en reviews staat. Hier gaat het om een andere site alleszins.
  • Filip Vanlaeken

    3 jaar geleden
    Hopelijk nemen officiele cryptomunten vd nationale bank snel de plaats in van creditcards, dan kan niemand nog op deze manier stelen.
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    tja bij den "bol" betaal je meestal iets meer, maar kan je altijd gratis het product terugsturen en krijg je je geld terug...
  • Geert Vaelen

    3 jaar geleden
    Ook al had ze 4 echte automatten gekregen, voor die prijs weet je zeker dat je opgelicht bent. Ik koop voornamelijk mijn spullen in de winkel, dan ben ik zeker wat ik mee naar huis neem, voor zover ik het in de winkel kan inspecteren.