Photonews/RV
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews/RV

Groen adverteert opvallend assertief over PFOS-dossier, maar zit tegelijk in het defensief

Milieuvervuiling, met impact op de gezondheid: het PFOS-dossier is hét dossier waarmee Groen haar profiel kan aanscherpen. En dat probeert ze ook: de laatste dagen adverteert de partij op sociale media, met beelden van chemische lozingen en mensen die zuurstof krijgen. “Groen adverteert deze keer inderdaad opvallend assertief voor haar doen”. Tegelijk zit Groen in dit dossier ook in het defensief, want ze bestuurt al meer dan 20 jaar mee in Zwijndrecht.

94 reacties

  • frans Venloo

    3 jaar geleden
    De groene postjespakkers zitten plots klem ? Ik vraag mij af waarom er toch nog kiezers zijn die er voor stemmen ? Zal zeker veranderen als ze hun electriciteitsrekening zullen krijgen dit jaar en hun groene verhoogde belastingen
  • james vroman

    3 jaar geleden
    meer een boodschap die gaat aanslaan bij de nieuwe jonge kiezers die de eerste keer mogen stemmen in 2024 en dat zijn er een pak ...al die geboren zijn vanaf 2006 de Greta Thunberg volgelingen dus ..
  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    Er was een Vlaams ministerieel besluit om niet te communiceren en Demir werd te voortvarend genoemd door haar eigen partij. Als dan Demir niet op de hoogte was hoe zou de groene burgemeester dat dan zijn? Het is duidelijk dat er alles aan gedaan wordt om de verantwoordelijkheid te ontlopen en het is te hopen dat onderzoek deze keer juiste resultaten kan weergeven.
  • Maxime Horemans

    3 jaar geleden
    @Guido Bervoets, Volgens u is propagandadienst van de aanhang van nva aan het werk. Om te beginnen doe misschien eerst uw paars groene bril af voor dat je kritiek hebt op de nva. , welke partij stond eerst te roepen langs de zijlijn om de nva te kunnen beschadigen/verwijten dat waren de Vlaamse groenen! , Nu dat ze in slechte papieren komen hoor je de voorzitters & de vriendt niet. Omdat zij maar al te goed beseffen dat ze boter op hun hoofd hebben.
  • Cor Vermonden

    3 jaar geleden
    Hoeveel duizenden tonnen zitten er verwerkt in de bedding van de TGV spoorlijn, om nog niet te schatten hoeveel duizenden tonnen samengeperste balen plastiekflessen.