Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wie vaccinatie weigert, wordt niet meer automatisch uitgenodigd: dit kan je doen om toch opnieuw op de lijst te komen

Wie al een uitnodiging kreeg voor zijn vaccinatie tegen het coronavirus en expliciteit weigerde om daarop in te gaan, wordt niet meer automatisch opnieuw uitgenodigd. Ze kunnen zich zelf wel opnieuw inschrijven via de huisarts en Qvax, zegt Gudrun Briat van de taskforce Vaccinatie. Mensen die niet kwamen opdagen op hun afspraak voor de vaccinatie, zonder expliciet te weigeren, zullen wel nog een uitnodiging krijgen.

52 reacties

  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    Ge moogt blij dat het vaccin er al is en dan nog gratis. Indien nodig volgende jaren mogen ze net zoals de griep er geld voor vragen.
  • monique bolen

    3 jaar geleden
    Wat ik hier lees denk ik dat ze alles uit pluizen wat er maar te lezen is, goed/slecht en er hun eigen waarheid van maken, wat ik zeker weet is dat ik mijn dochter en haar man 1jaar geleden heb gezien en mijn kleinkinderen bijna 2j (GB) de vooruitzichten zijn dat dit niet snel zal veranderen.
  • Dirk Van Den Bossche

    3 jaar geleden
    Alle weigeraars overal verbod geven, want ze werken de gezondheid tegen.
  • Christophe Moser

    3 jaar geleden
    Uitnodiging gehad maar in het buitenland en kan geen datums kiezen die vallen na mijn terugkeer. Kan geen alternatief kiezen, kan geen bericht laten, kan feitelijk niks doen en wachten op een nieuwe uitnodiging. Astra Z moet ik niet hebben dan kom ik de VS niet meer binnen. enz enz enz
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Volledig akkoord met Wendy Van Meel en Jan Mulders. En wat met de Belgen in het buitenland?