.
Volledig scherm
. © AFP

Aad de Mos blikt vooruit naar (tot dusver) dé clash van dit EK: “Misschien beter dat Portugal zonder Ronaldo speelt”

EK voetbalDe wereldkampioen tegen de Europese kampioen. Vanavond kijken Frankrijk en Portugal elkaar in de ogen, tot dusver dé partij van dit EK 2021. Analist Aad de Mos (74) blikt vooruit: “Het zou me verbazen als het een mooie wedstrijd wordt.”

6 reacties

  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    Als Romulu in de serie A doelpunten maakt waarom dan niet tegen de Italianen hij weet hoe hij ze moet bekampen.Speel met diepe passen zoals de Fransen het doen dan schiet er Romulu er elke wedstrijd er 3 binnen. Eden Hazard in de ploeg is Kevin beletten om goed te spelen.Het schoonste bewijs is Kevin bij City, daar is Eden niet aanwezig en Kevin schiet ze uit elke hoeken er binnen. Martinez wilt show voetbal en Boskamp zegt ze moeten in het mandje en dat telt.
  • Ronny Hanssen

    3 jaar geleden
    Het laatste dat ik De Mos heb horen zeggen dateert reeds van voor de match België-Brazilië. We hadden toen geen schijn van een kans wegens de mannier waarop we speelden. Drie jaar later mag hij dus nog eens zijn onwetendheid etaleren.
  • Stefaan Jans

    3 jaar geleden
    Weer goede analyse van De Mos. De gouden tijd van Ronaldo is voorbij. Dit zag je ook al bij Juve. De Portugezen zouden er inderdaad beter aan doen om zonder Ronaldo te spelen.
  • Patrick Vriends

    3 jaar geleden
    Ja de Mos daarom heb jij ook al meer dan 15 jaar geen ploeg meer om te trainen .
  • Jacques Hillaert

    3 jaar geleden
    Frankrijk-Portugal 2-1 , dit is mijn pronostiek