Doe de Vogeltjesdans nooit meer fout dankzij deze ‘foute’ tutorial!

Qmusic zendt deze week de Foute 728 uit, de 728 foutste nummers volgens de Q-luisteraars. Helemaal in thema toont Qmusic-dj Matthias Vandenbulcke stap voor stap hoe je de Vogeltjesdans doet. De eerste stap verklappen we al: “Het is heel belangrijk om je zelfrespect op te bergen”... Bekijk de volledige tutorial hierboven.

  1. LIVE MIDDEN-OOSTEN. "Zeker 13 Palestijnen gedood bij Israëlische aanval op Rafah" - Hamas ziet geen "groot probleem" in recentste voorstel voor wapenstilstand
    LIVE
    710

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. "Zeker 13 Palestij­nen gedood bij Israëli­sche aanval op Rafah" - Hamas ziet geen "groot probleem" in recentste voorstel voor wapenstil­stand

    Ruim vijf maanden na de vorige (en enige) wapenstilstand in de oorlog tussen Israël en Hamas lijkt het erop dat er zondag vooruitgang gemaakt is in de gesprekken over een nieuwe wapenstilstand en de vrijlating van gijzelaars. Zo laat Hamas alvast weten dat het geen enkel “groot probleem” ziet in het laatste voorstel. De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu intussen nogmaals verzekerd van zijn ‘ijzersterke inzet’ (ironclad commitment) voor de veiligheid van Israël. Dat meldt het Witte Huis. De twee leiders spraken elkaar telefonisch, waarna werd aangekondigd dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken woensdag afreist naar Israël en Jordanië. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. KIJK. Bejaarde vrouw (74) pleegt gewapende overval op bank, ‘zodat ze online oplichter kan betalen’
    Play

    KIJK. Bejaarde vrouw (74) pleegt gewapende overval op bank, ‘zodat ze online oplichter kan betalen’

    In de Amerikaanse staat Ohio is een 74-jarige vrouw aangehouden voor het overvallen van een bank. Ann Marry wandelde het gebouw binnen en hield de werknemers aan de balie onder schot. Na de overval keerde ze meteen terug naar haar huis in de stad Hamilton, waar niet veel later de politie al aan de deur stond. “De vrouw heeft nog nooit iets gestolen, maar nu was ze wanhopig op zoek naar geld,” vertelt sergeant Brandon McCroskey. “Ze moest naar eigen zeggen geld geven aan een online oplichter en ze zag geen andere oplossing.” Marry blijft in de cel tot ze voor de rechter moet verschijnen.