© HBvL

OPROEP. Wat zijn je favoriete plekjes en uitstapjes in jouw gemeente?

Het Belang van Limburg is op zoek naar de leukste zomertips in Limburg. We doen hiervoor graag een beroep op jou en al onze lezers als lokale gids.

Jij kent vast leuke plekjes, en activiteiten in je buurt die voor jou misschien vanzelfsprekend zijn, maar wel steeds deel uitmaken van je planning om er een geslaagde zomer van te maken. Ken je een prachtige picknickplek, een heerlijke wandelroute, een leuke speeltuin, een gezellig terrasje, originele activiteit of ander bijzonder uitje dat je niet wilt missen deze zomer? Door deze tips te delen, bezorg je lezers uit andere gemeenten inspiratie om nieuwe uitstapjes te ontdekken. We zijn op zoek naar leuke activiteiten die een permanente plek hebben in jouw gemeente, niet naar evenementen, zoals concerten of (cultuur)festivals.

Stuur je lokale tips in via onderstaand formulier. Vanaf 1 juli bundelen we alles de hele zomer lang in onze nieuwsapp. Zo heb je tips uit heel Limburg steeds op zak, ideaal voor een geplande of ongeplande uitstap. De beste tips van locals maken ook kans om een plekje te krijgen in ons weekendmagazine Goesting.

Samen helpen we elkaar om er een bijzondere zomer van te maken: eentje waar we met z’n allen al lang naar uitkijken.

Ondervind je problemen met het toevoegen van een foto? Stuur jouw tip dan in via deze link

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer