EPA
Volledig scherm
© EPA

Een rijzende ster en ‘Griekse’ ingenieur: wat u nog moet weten over Portugal

EK voetbalOké, hij scoorde de twee penalty’s tegen Frankrijk en maakte vijf van de zeven goals op dit EK. Hij is dé ster. Alles draait om Ronaldo. En toch is Portugal, de tegenstander van de Rode Duivels op het EK in de 1/8ste finales, meer dan enkel Cristiano.

7 reacties

  • Patrick Van Londersele

    3 jaar geleden
    We moeten van geen enkele ploeg schrik hebben.
  • mario schelfthout

    3 jaar geleden
    Dat het niet makkelijk zal zijn is een open deur intrappen maar in deze fase van het toernooi is het dat nooit. Jammer dat er zo weinig fanatisme te bespeuren is in ons klein landje maar als we winnen staat iedereen te juichen. Doe dat aub ook voor en tijdens de match en wees trots, ongeacht de uitslag. Ik geloof erin. Tousensemble!
  • hugo van der speeten

    3 jaar geleden
    Volgens wat ik gisteren gezien heb heeft Portugal veel meer talent dan België .Wat Sanchez op het middenveld deed ,daar kan KDB nog iets van leren .
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Waarom zouden wij Portugal niet aan de kant kunnen zetten, zijn wij bang hazen of wat. Natuurlijk is Ronaldo een topspeler en er lopen nog een paar heel goede speler rond bij Portugal, maar die hebben wij ook en wij hebben zelfs de beste middenvelder van de wereld, dus we gaan er voor.
  • Johan Verstraeten

    3 jaar geleden
    Ronaldo is een top speler, maar als je 5 goals uit 3 penalties bestaat is de statistiek van topscorer toch iets minder imposant, niet?