ANP
Volledig scherm
© ANP

Action start met webshop in Nederland: geen plannen om dat ook in België uit te rollen

Discounter Action heeft een webshop geopend in Nederland. Daarin is een klein assortiment van producten te vinden die je niet in de winkel kan kopen. Het gaat om een proefproject, dat tot eind dit jaar loopt. De keten heeft geen plannen om iets dergelijks ook in België uit te rollen, bevestigt woordvoerder Frank van Rutten aan HLN.

4 reacties

  • Lucas De groot

    3 jaar geleden
    Ze zouden de winkels die hier nu zijn beter buiten gooien wat een rommel.
  • Pierre Vaneylen

    3 jaar geleden
    Wat niet is zal wel komen. Wanneer gaat "Europa" zich inzetten voor de Kleine KMO?Men heeft de mond vol van de leegloop en de veloedering van de dorps- en stadscentra, alleen "men" doet er niets aan, buiten belastingen heffen op de winkelruimte.
  • Johny vanderlinden

    3 jaar geleden
    De verpakking kost meer dan de inhoud.
  • Stefanie van Dijk

    3 jaar geleden
    Als ze toch niet van plan zijn het hele assortiment online aan te bieden, wat is dan het nut van een webshop, gewoon achter in de rij van webshops aansluiten met enkel een voorsprong door naamsbekendheid ...
  1. Matthias De Caluwe (38), de topman van Horeca Vlaanderen vertelt over zijn bewogen jaar: “Je papa verliezen en zélf vader worden, it’s the circle of life”
    PREMIUM

    Matthias De Caluwe (38), de topman van Horeca Vlaanderen vertelt over zijn bewogen jaar: “Je papa verliezen en zélf vader worden, it’s the circle of life”

    Al heel de coronacrisis verdedigt hij de belangen van de horeca. Van televisiedebat tot onderhandelingstafel: Matthias De Caluwe, CEO van ondernemersfederatie Horeca Vlaanderen, neemt om het vurigst het woord. In die drukke periode van zijn carrière kwam het leven slaan en zalven: hij verloor zijn vader aan kanker. “Terwijl ik ’s ochtends in de tv-studio zat, is hij sneller dan verwacht overleden.” Vijf maanden later werd hij voor het eerst zelf papa van dochtertje Sienna (die trouwens vernoemd werd naar actrice Sienna Miller): “Het was met momenten echt onwezelijk.”
  2. KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    De 88-jarige Ivan Vivsianyk, inwoner van het dorp Ocheretyne in de regio Donetsk, wist op een opvallende manier te ontsnappen aan de Russische bezetting. Dat vertelt hij nu aan de Oekraïense nieuwszender 1+1. Russische militairen namen zijn paspoort af, waardoor hij besloot ‘s nachts te voet op de vlucht te slaan. De tachtiger liep maar liefst zes uur lang, onder vuur, in het donker, totdat hij onderweg een chauffeur tegenkwam die aanbood hem een lift te geven. Nu verblijft de grootvader in Dnipro, waar hij wacht op een nieuw Oekraïens paspoort.