Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Waarom de wereldberoemde Olsen-tweeling op hun achttiende van het toneel verdween

CelebritiesMary-Kate en Ashley Olsen hebben net twee mijlpalen achter de rug. Vorige week vierden de tweelingzussen niet alleen hun 35ste verjaardag, maar meteen ook het 15-jarige bestaan van hun modehuis ‘The Row’. Om het jubileum van dat laatste te vieren, gaven de Olsen-zusjes nog eens een zeldzaam dubbelinterview. “We zijn opgevoed om discreet te zijn”, klonk het tijdens het gesprek. Al was dat lang niet altijd het geval, want er was een tijd dat de twee niet van het scherm te bannen waren. Waarom zijn de twee zussen plots zo gesloten geworden? En waar hebben ze al die jaren gezeten?

5 reacties

  • Frederik van Hoek

    3 jaar geleden
    Met alle respect. Zij zijn er in gestopt als baby zij hebben nooit zelf de beslissing kunnen maken. Dat heeft hun hele leven bepaald net zoals anders kids die in showbizz worden gestoken Zonder te denke aan de rechten van het kid.. Als ouders of voegd geldverdienen op u kind en de tol voor u kind die da ze later me zich me dragen En dan op die mensen die nu volwassenen zijn zelf nog gaan steke Iedereen kies tog zelf zijn of haar levens weg werk ..
  • c g

    3 jaar geleden
    Het slimste om hun privacy te beschermen.
  • Joke Kay

    3 jaar geleden
    Van jongs af geld goed beheert door eerlijke mensen; miljoenen prima geinvesteerd en er biljoenen mee verdiend, op 18 hadden ze die glits en glamor niet meer nodig, Well done!
  • jos segers

    3 jaar geleden
    Ze zien er in ieder geval niet meer zo cute uit.
  • Bart Wierinckx

    3 jaar geleden
    De tol van de roem