©  ISOPIX

Harry Kane voor clash tegen Duitsland: “Nu zal ik wel in topvorm zijn voor knock-outfase”

Engeland speelt dinsdag (18 uur) op Wembley de kraker van de achtste finales tegen Duitsland. Bij de Engelsen rust de hoop op Harry Kane om de Mannschaft uit het toernooi te kegelen. “Ik zal dinsdag fysiek in topvorm zijn”, blikte de aanvaller van Tottenham zaterdag vooruit.

Bron: BELGA

Engeland veroverde de winst in zijn groep maar begon voetballend matig aan het EK. Tegen Kroatië en Tsjechië won het team van bondscoach Gareth Southgate tweemaal met 1-0, tussendoor werd niet gescoord tegen Schotland (0-0). Kane kon zijn teller dit toernooi nog niet openen.

“Ik zal dinsdag fysiek in topvorm zijn, precies zoals ik het wil”, vertelde de 27-jarige Kane zaterdag in The Telegraph. “Ik geloof altijd in mezelf. Het is mogelijk dat ik tien of vijftien wedstrijden na elkaar niet scoor, maar bij de volgende kans zal ik er dan toch weer alles aan doen om de netten te laten trillen. Op het WK in Rusland scoorde ik bij de start veel, maar ik was nadien in de belangrijkere duels, zoals de kwartfinale en halve finale, niet in vorm. Ditmaal wil ik ervoor zorgen dat ik op het juiste moment op een hoogtepunt ben.”

Op het WK van 2018 in Rusland scoorde Kane in de groepsfase tweemaal tegen Tunesië en driemaal tegen Panama. Nadien trof hij alleen in de achtste finales tegen Colombia nog raak.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer