BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wat een drama! Geen EK-finale voor Belgian Cats na regelrechte thriller: winnende score valt nét na buzzer

BasketbalWat een gemiste kans voor de Belgian Cats om de finale te halen op het EK basketbal. Na een nieuwe thriller, met een waanzinnig shot van Kim Mestdagh nét na de buzzer, gingen de Belgen met 74-73 in tranen ten onder tegen Servië. Veel tijd om van die opdoffer te herstellen hebben de Cats niet: morgen moeten ze al voor het brons strijden tegen Wit-Rusland.

25 reacties

  • Luc Alen

    3 jaar geleden
    Alen Luc Is niet correct verlopen wanneer men goed kijkt begint de klok al te lopen voor dat de Belgische de bal in haar handen krijgt, volgens mij mag dit niet. Heeft er dan niemand dit opgemerkt? Het zijn weliswaar maar een paar tienden van een seconde maar had misschien nog juist genoeg tijd geweest.
  • François THIJS

    3 jaar geleden
    Ik ben echt geen basketballiefhebber, maar toch twee wedstrijden van de Belgian Cats gezien op het puntje van mijn stoel. Topsport van de bovenste plank. Wat mijn wel steeds meer en meer begint te ergeren wellicht is dit een tijdsgeest, is het subjectief gedrag van de sportcommentatoren. Geef mij maar Rik De Saedeleer, Yvan Sonck en Jan Wouters!
  • Robert Thomassen

    3 jaar geleden
    Deelnemen is belangrijker dan winnen. Was dat niet de Olympische gedachte van de sport. Dus proficiat aande ploeg. Morgen is een nieuwe dag, gisteren is voorbij.
  • Peter Berg

    3 jaar geleden
    Zo jammer. Net vandaag slaat alles tegen, slechte start 11-2, slechte verdedigende rebounds de hele wedstrijd, Emma die droog bleef staan tot 2de helft en 2 of 3 gemiste vrijworpen doen ze de das om. Prachtig toernooi dames, proficiat.
  • Gorissen Marcel

    3 jaar geleden
    Zolang de Mestdaghs en zeker Hanne meespelen zal het net niet worden. Tegenstrevers moeten enkel Messemans uit de wedstrijd houden en klaar is Kees.