Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OEFENMATCHEN. Standard met billen bloot tegen amateurclub, Club Brugge speelt gelijk tegen Beerschot

Belgisch voetbalTerwijl op het EK stilaan de beslissende fase aanbreekt, bereiden de Belgische eersteklassers zich volop voor op het nieuwe seizoen. Bij die voorbereiding horen natuurlijk de nodige oefenwedstrijden. AA Gent speelde eerder vandaag 1-1 gelijk tegen Feyenoord. Club Brugge speelde 1-1 gelijk tegen Beerschot en Zulte Waregem verloor met zware 0-4 cijfers tegen Union.

4 reacties

  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    Herleid eerste klasse tot 10 ploegen want er zijn sowieso maar 6 tal eerste klasse waardig.
  • Kjell Van daele

    3 jaar geleden
    Ja brugge en standard, veel werk aan de winkel
  • Dirk Keizer

    3 jaar geleden
    Proficiat Bruno Venanzi. We gaan een top seizoen tegemoet. Het is over voor mijn geliefde club. Knoeien en wanbeheer van MPH en co.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Zo opvallend is dat niet dat Ritchie centraal links in de verdediging stond wanneer je er rekening mee houdt dat er twee helften met een andere ploeg gespeeld werd, Krasniqi van de beloften een linkervleugelverdediger is en onder meer Seck en Engels nog ontbraken. Er moet natuurlijk iemand daar staan en dan is het logischer dat je een ervaren krijger centraal zet die langs twee kanten kan bijsturen ipv twee jonkies van 17 en 19 waarvan de ene de positie dan ook nog eens niet gewoon is.