Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

11.000 inschrijvingen voor zomerscholen

In juli en augustus gaan meer dan 11.000 leerlingen naar 180 zomerscholen in 98 gemeenten. Dat meldt Onderwijsminister Ben Weyts zondag.

5 reacties

  • Bert Verplanken

    3 jaar geleden
    Ik vraag me echt af met welke redenen de mensen hun kind inschrijven. Is het omwille van het project of is het in hoofdzaak gewoon goedkope opvang. Je kan wel zeggen “joepie er zijn veel kinderen ingeschreven”. Maar bereik je eigenlijk de doelgroep wel en wat is het niveau voor en na het volgen van een zomerschool. Momenteel te weinig relevante data om te kunnen oordelen.
  • Jan peeters

    3 jaar geleden
    NVA heeft alle middelen voor het M decreet tegen gehouden, was natuurlijk van Crevits en moest mislukken. Nu gaat men iets in het leven roepen dat net hetzelfde werkt, alleen andere structuur met veel meer administratie. natuurlijk zijn de ouders blij, zij krijgen gratis vakantieopvang voor 11.000 , die ons weer miljoenen kost, net als het subsidiëren van festivals, populisme ten top, NVA zijn de sossen van nu, ze delen enkel geld uit...regeren hoort daar niet bij , kijk naar Jambon en Weyts.
  • Roland Peeters

    3 jaar geleden
    Natuurlijk positief geëvalueerd,relax tijd voor mama en papa.
  • Lenne Harding

    3 jaar geleden
    Geen extra middelen na het invoeren van het m-decreet, wel geld voor gratis opvang in de vakantie. Begrijpen wie begrijpen kan...Zo wil elke minister van onderwijs wel iets veranderen om op hun naam te schrijven.
  • Ibn Marouf

    3 jaar geleden
    De goedkoopste kinderopvang van het land!