Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Op groot scherm, op café of in de tuin? Dit zijn de nieuwe regels om samen naar Rode Duivels te kijken

NieuwsHet land maakt zich op voor de belangrijkste wedstrijd van de Rode Duivels in jaren en dat doen we graag samen, op een plein, op café of met vrienden in de tuin. Door corona gelden er nog beperkingen, maar speciaal voor de match gaan enkele nieuwe regels vandaag al in. Een overzicht.

7 reacties

  • Bertrang Russell

    3 jaar geleden
    Nog steeds 1.5 m buiten afstand houden. De versoepelingen hinken enorm achter op de realiteit. Laat mensen toch voortaan zelf beslissen wat ze doen. Wat een domper op het EK.
  • Stevie Patroon

    3 jaar geleden
    Er zijn in de praktijk helemaal geen regels meer dus stop deze onzin artikels, bladvulling
  • Hugo vanderoosbeek

    3 jaar geleden
    Het mag wat meer zijn, want dit wordt, hoe dan ook en misschien gelukkig maar, voor één van beide ploegen de laatste match in het toernooi...
  • bart vc

    3 jaar geleden
    - Binnen mag je maximum 8 mensen tegelijk ontvangen. Kinderen t.e.m. 12jaar worden niet meegerekend. Dat hoeven niet elke keer 8 dezelfde mensen te zijn.
  • Freddy Duschek

    3 jaar geleden
    Terwijl het grootste deel van de bevolking nog steeds de regeltjes probeert te volgen reist heel dat circus van voetballers, supporters en heel de santeboetiek rond alsof zij boven corona staan, net zoals die wielrenners die ook geen anderhalve meter afstand houden