Almaci schuift hete aardappel PFOS-dossier opnieuw door naar Vlaanderen

Groen-voorzitster Meyrem Almaci heeft opnieuw de verdediging gevoerd van haar partijgenoten in het gemeentebestuur van Zwijndrecht. Volgens haar valt hen niets te verwijten in het PFOS-dossier en is het vooral Vlaanderen dat in de spiegel moet kijken. Dat zei ze bij VTM NIEUWS.

102 reacties

  • Christophe Moser

    3 jaar geleden
    Ach ja, politici. Das altijd eigen agenda eerst en de rest dat zien we later wel.
  • Willy Masson

    3 jaar geleden
    Inderdaad Stephan chef , en als men dan nadien massaal walvissen en dolfijnen ziet aanspoelen weten ze niet meer hoe het komt mogelijks dan wegens onverklaarbare magnetische velden die de dieren in de war brengen maar waarschijnlijk de klimaatverandering . De prutsers hebben altijd een uitleg klaar dat het nooit hun fout is .
  • Stephan Priem

    3 jaar geleden
    @ Bob Boomer, het ergste moet nog komen, namelijk een dikke kabel vanuit Denemarken die België moet voorzien van groene stroom. Na België het duurste land qua stroomvoorziening en uiteraard beslist door een Groene minister.
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    Als ik het dus goed begrijp, dan is en was PFOS twintig jaar geleden een gevaarlijk goedje voor de volksgezondheid, maar vanaf 2017 was er plots geen vuiltje meer aan de lucht. Als de Vlaamse bevolking dit slikt, dan is de heilige drievuldigheid nog jaren zeker van een riante wedde en een dik pensioen !
  • WILLY WOUTERS

    3 jaar geleden
    Laat Wouter van Besien terugkomen, die lost dat direct op.