Emotionele Mathieu van der Poel: “Samen met opa op het podium als gele trui, het was de foto van mijn leven geweest”

Tour de FranceHij heeft het geflikt. Mathieu van der Poel heeft de tweede etappe in de Ronde van Frankrijk met overmacht gewonnen. Een emotioneel moment - achteraf barstte hij in tranen uit. Hij droeg zijn overwinning op aan zijn overleden grootvader, Raymond Poulidor. “Samen met mijn opa op het podium als gele trui: dat was de foto van mijn leven geweest.”

52 reacties

  • Lindsey Verbeke

    3 jaar geleden
    Ik kom uit het Wout Van Aert Kamp, maar wat een prestatie alweer van Mathieu,... Wat zou je Opa trots zijn op dit moment, maar ik geloof dat hij het gezien heeft en het heeft meegemaakt. Proficiat Mathieu en geniet met volle teugen van je Gele trui!
  • J. Platsteen

    3 jaar geleden
    Misschien presteert hij in de amper drie echte bergritten evengoed als Van Aert vorig jaar.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    Ivan Hessels het werk waar voor hij kwam is reeds gedaan op de 2 de koers dag .Oordeel niet en doe geen voorspellingen over zaken waarvoor die jonge nog niet de minste opleidingen gezien of gekregen heeft . Wie weet gaat hij ooit naar een team waar de grote rondes het enige grote doel is .Geen enkele renner van alpecin heeft ooit het hooggebergte gezien laat staan er op getraind .
  • Dany Herman

    3 jaar geleden
    Op nk niet mee kunnen en nu dit ??
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Als fan van Lampy en REVP durf ik gemakkelijk en eerlijk toegeven dat MVDP een waar fenomeen is en veruit de beste renner op de aardbol is en daarbij ook steeds eerlijk is in zijn analyses na de wedstrijd.