© Patrick De Roo

Pop-uprestaurant op ‘Heilige Grond’ van Bosuil

Deurne -

Dit weekend konden de supporters van RAFC nog eens naar hun geliefde Bosuil gaan. Niet voor een potje voetbal, maar voor een etentje in pop-up restaurant ‘De Heilige Grond’. Dat bevond zich zoals de naam correct aangeeft op de grasmat.

De gasten kwamen binnen via de catacomben van het stadion en gingen vervolgens via de spelerstunnel naar het veld. Daar kregen ze achtereenvolgens gekonfijte zalm, ossenhaas met groentjes en aardbei met rabarber op hun bord. Kostprijs: 100 euro, inclusief dranken.

Anouk De Haes van RAFC: “Vrijdag moesten we wegens het slechte weer helaas naar binnen verhuizen, maar het aperitiefje kon toch nog op de grasmat worden geserveerd.”

Het pop-up restaurant liep van donderdag tot zondag en alle tickets - 200 per dag - gingen in recordtempo de deur uit. “De fans van Antwerp hebben hun geliefde stadion duidelijk gemist. De kans is groot dat er nog een volgende editie van ‘De Heilige Grond’ komt. Zo krijgen supporters die er nu niet bij konden zijn, alsnog de gelegenheid om hier te dineren. We moeten nog wel bekijken wanneer dat praktisch haalbaar zou zijn, met de heropstart van de competitie en met Europese wedstrijden in het verschiet.” (mibl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Video