Jan Mulder.
Volledig scherm
Jan Mulder. © VTM

Degryse en Mulder zien Duivels de mouwen opstropen en een nieuwe stap zetten, maar: “Dit redden ze geen vier keer op deze manier”

Rode DuivelsIn ‘Deviltime’ bespraken Jan Mulder en Marc Degryse zonet de levensbelangrijke zege van de Rode Duivels tegen Portugal in de 1/8ste. De Rode Duivels trapten amper één bal tussen de palen, maar het volstond dus wel voor de zege tegen Cristiano Ronaldo en co.

9 reacties

  • ludo sprangers

    3 jaar geleden
    Jan en Marc Zwijg aub over de wedstrijd België Portugal. Dat was geen voetbal wedstrijd. De andere ploegen zijn niet beter dan de Rode Duivels . Spijtig dat ze belangrijke spelers buiten spel zetten! Arbiter heeft dit in de hand gewerkt. Deze wedstrijd moet je echt niet analyseren Marc!
  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Tegen Italie zal het een ander spel zijn dan tegen Portugal.
  • Stefaan Breynaert

    3 jaar geleden
    We hebben gespeeld tegen een tegenstander die ondanks zij technisch zeer vernuftige spelers hebben ervoor koos ons te verhinderen goed te spelen en ook te verwonden op slinkse wijze. Een ref die niet of nauwelijks ingreep en je weet waarom wij zogezegd angstig speelden.
  • Werner Humblé

    3 jaar geleden
    Vraag me af wat Eden Hazard zo speciaal heeft gedaan eerlijk gezegd , afremmen van het spel , show op het middenveld aanvallend niet eens dreigend , hem laten vallen zoals we gewoon zijn bij het minste contact , nee zonder hem spelen we veel beter en directer en word Lukaku veel sneller in stelling gebracht . Hopelijk hebben we vrijdag De Bruyne terug of het is retour naar huis . En och ja diene Mertens op de bank houden aub kan er niet meer op kijken
  • Geert Vermuyten

    3 jaar geleden
    geen enkele uitgespeelde kans , geen enkele bal tussen het kader buiten het doelpunt vanuit de tweede lijn . Geen structuur, geen organisatie, enkel chaos en schrik overheersten Verdienen ze wel om in de kwartfinale te staan !?