Eden en Thorgan Hazard na de 1-0. In de Gazzetta koppen ze op: 'Lukaku komt naar ons'
Volledig scherm
Eden en Thorgan Hazard na de 1-0. In de Gazzetta koppen ze op: 'Lukaku komt naar ons' © Photonews/Gazzetta dello Sport

Buitenlandse pers zag angstige, inspiratieloze Duivels met Hazards als uitblinkers: “En wij die dachten dat Chelsea Thorgan alleen kocht om Eden te plezieren”

Rode DuivelsDe buitenlandse pers keek met veel aandacht naar België-Portugal en was niet echt onder de indruk over de manier waarop de Rode Duivels een plek in de kwartfinales over de streep trokken. AS: “Een angstig, gehaast België.” L’Équipe: “België speelde ongeïnspireerd, maar was o zo efficiënt.” Al maakten Eden én Thorgan Hazard veel indruk, La Gazzetta vreest al voor 2 juli. 

53 reacties

  • Michel Roman

    3 jaar geleden
    Zal ons een zorg wezen wat anderen van België denken , en al vooral Frankrijk niet . Datzelfde Frankrijk is er 3 jaar geleden in geslaagd om wereldkampioen te worden zonder één goeie wedstrijd te spelen. Hopelijk gaan ze er uit tegen de Zwitsers.
  • Leo Van Roosbroeck

    3 jaar geleden
    De Italianen vrezen alleen nog Lukaku. Mooi zo. Onderschatting en hoogmoed komen voor den val.
  • Sven Demol

    3 jaar geleden
    De Belgen hebben slim gespeeld. Waarom er nu zo veel kritiek komt op dit soort voetbal van de Belgen begrijp ik niet. Frankrijk heeft ons op juist dezelfde manier uit het WK van 2018 gekegeld. Het is natuurlijk niet mooi om te kijken, wel heel spannend. Het zal wel nog wat beter moeten om Italië pijn te doen.
  • Patrick Bockstael

    3 jaar geleden
    L equipe schrijft: La Belgique gagne sans briller.. Wat doet Frankrijk sinds meer als 10 jaar blinken doen ze ook ni dacht ik Belgie-USA Belgie-Japan Belgie-Brazilie Dat zijn mijlpalen in moderne voetbal Het is ver zoeken om één match van Frankrijk te vinden die in ons geheugen gegrift is Maar ja Frankrijk is wereldkampioen ! De manier waarop weten weinig nog
  • rené biesemans

    3 jaar geleden
    Thorgan de man van de wedstrijd beter veel beter dan zijn broer Eden Lukaku niet veel gezien bravo Thorgan jij en Courtois hebben de duivels recht gehouden bravo