Degryse en Mulder vinden dat spelniveau Rode Duivels omhoog moet: “Dat het tegen Portugal goed ging, is een wonder!”

Rode Duivels“Als we tegen Italië willen winnen, zal het beter moeten.” De teneur tijdens het ‘Ontbijt met Mulder en Degryse’ is duidelijk: het spelniveau van de Rode Duivels moet omhoog. Tegen Portugal (1-0) speelden de Belgen geen topwedstrijd, maar dankzij een doelpunt van Thorgan Hazard stootten ze toch door naar de kwartfinale. Degryse en Mulder maken zich ook zorgen om de blessures van Eden Hazard en Kevin De Bruyne.

49 reacties

  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    Meestal staan de beste spelers (analisten) naast het veld.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Twee analisten die heel veel café praat vertellen om waarschijnlijk dat programma rond te krijgen.
  • dirk claeys

    3 jaar geleden
    De,twee oplappen zal moeten,maar de,Italianen kennen hun stiel, ze gaan ze terug rammen en eruit schoppen, dit mag gewoon van de arbitrage, en in vele gevallen zelfs nog geen geel, word tijd dat vele Belgen hun voet zetten, en meedoen aan het rugby voetbal vandaag, of ze mogen beschikken!,
  • Gilbert De Keyser

    3 jaar geleden
    Fantastisch hoe die twee samen spelen. Ik geniet met vaak een smile op mijn gelaat. Heerlijk ontbijt!
  • ludo sprangers

    3 jaar geleden
    Als tegenstander zo de hakbijl mag gebruiken kan je geen goedig mooi voetbal brengen. Bij rubby kan dit wel! De belangrijkste spelers proberen te blesseren om dan de bovenhand te nemen noem ik geen hoog spelniveau! Duitsland heeft veel Chance dat ze bij de laatste 16 zijn en kunnen het tornooi nog perfect winnen!