©  ISOPIX

Ronaldo wenst Duivels proficiat en richt blik op toekomst: “Komen sterker terug”

De Rode Duivels maakten zondag na een zenuwslopende wedstrijd (1-0 winst) in Sevilla in de achtste finales een einde aan het EK van Portugal. Cristiano Ronaldo wenst de Belgen daags nadien op de sociale media proficiat en richt zijn blik op de toekomst. “We komen sterker terug”, klinkt het.

Tom Mas
Bron: BELGA

“We kregen niet het resultaat dat we wilden en we verlieten het EK eerder dan we hoopten”, schrijft de 36-jarige aanvaller van Juventus. “Maar we zijn trots op ons parcours, we hebben alles gegeven om onze Europese titel te verlengen en deze groep bewees dat het de Portugezen nog steeds veel vreugde kan schenken. Onze fans waren onvermoeibaar om het team van begin tot einde te steunen. We liepen en vochten voor hen, om hun vertrouwen in ons waar te maken. Het was niet mogelijk te krijgen wat we allemaal wilden, maar toch onze oprechte en diepe dank.”

“Proficiat aan België en veel succes aan alle teams die nog in de competitie zitten. Wat ons betreft, we komen sterker terug”, sluit Ronaldo hoopvol af.

De Duivels wonnen het felbevochten duel na een doelpunt van Thorgan Hazard even voor de pauze. In de tweede periode moesten de Belgen hun voorsprong verdedigen, maar Ronaldo en co konden de gelijkmaker niet meer forceren.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer