Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Acht op de tien werknemers willen na de coronacrisis telewerken

Hoewel continu telewerken een negatief effect heeft op de telewerkers, willen acht op de tien ook na de coronacrisis een uitbreiding van telewerk. Dat blijkt uit de resultaten van een tweede bevraging van de socialistische bediendebond BBTK bij bijna 5.500 werknemers.

11 reacties

  • Linda Heintjens

    3 jaar geleden
    Er is natuurlijk ook de mogelijkheid, dat telewerkers een zelfstandig statuut krijgen (lees opgedrongen).
  • Lucien Switten

    3 jaar geleden
    Wie wil er nu nog in de file gaan staan voor iets dat hij beter van thuis uit kan doen??
  • John Doe

    3 jaar geleden
    Mogen arbeiders, bouwvakkers, zorgkundige enz ook telewerken? Of gaan ze nu eindelijk eens betaald worden zoals het hoort?
  • Paul Cabus

    3 jaar geleden
    Ik heb idd al die telewerkers thuis meer uren zien presteren: de haag scheren, gras afdoen, auto kuisen,… . Zeg ik dat nu als ploegenarbeider uit pure jaloezie? Inderdaad!
  • Jeroen Custers

    3 jaar geleden
    Ik zie alleen maar NAdelen aan telewerk. Echt na 1,5 jaar telewerk in de praktijk zie ik echt geen enkel voordeel meer. Ik ben totaal vervreemd van mijn collega's, mijn productiviteit ligt lager waardoor ik meer uren moet presteren om hetzelfde werk gedaan te krijgen, dus mijn leidinggevende is niet tevreden en mijn evaluatie was minder positief. Ik hoop zo snel mogelijk op een verbod op telewerken. Of op zijn minst op de mogelijkheid om 100% op kantoor te mogen werken.