Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Chauffeur op slag dood na klap tegen vrachtwagen op pechstrook

Beervelde/GentOp de E17 in Beervelde is maandagmiddag een bestuurder om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Hij reed te pletter op een vrachtwagen die stilstond op de pechstrook.

  1. MIJN DORP. In Destelbergen komt Gentenaar Ismaïl ‘Cool’ Abdoul (47) nu thuis: “Deze levende bokslegende in mijn gemeente bewonder ik”
    PREMIUM

    MIJN DORP. In Destelber­gen komt Gentenaar Ismaïl ‘Cool’ Abdoul (47) nu thuis: “Deze levende bokslegen­de in mijn gemeente bewonder ik”

    “Het minst fraaie plekje in Destelbergen? Geen idee." Het mag duidelijk zijn: de voormalige profbokser heeft zijn thuisgemeente meer dan in zijn hart gesloten. Samen met vrouw en kinderen verhuisde Ismaïl Abdoul (47) in 2020 vanuit het Gentse naar een rustig straatje in Destelbergen met veel groen in de buurt. Een zegen voor de veertiger, die in zijn jonge leven al heel wat woelige watertjes heeft doorzwommen. Hij toont ons waar hij helemaal tot rust komt én vertelt over de drieste inbraak, jaren geleden. “Mijn gezin had me toen nodig, maar ik zat duizenden kilometers verder voor mijn werk.”
    Destelbergen
  2. Fan van ‘Nonkels’? Deze drie tuincentra uit het Waasland schitteren in tweede seizoen: “Wie goed kijkt, ziet ons in beeld”
    PREMIUM

    Fan van ‘Nonkels’? Deze drie tuincentra uit het Waasland schitteren in tweede seizoen: “Wie goed kijkt, ziet ons in beeld”

    In het tweede seizoen van kijkcijferhit ‘Nonkels’ wordt dan wel bijna uitsluitend West-Vlaams gesproken, een groot deel van de opnames vond plaats in het Waasland. Drie familietuinzaken uit de regio vormden het decor voor het fictieve West-Vlaamse tuincentrum ‘De Tuin van Eden’ waar Wim Opbrouck als Christian Van Eeden de plak zwaait. Wij gingen met de zaakvoerders praten. “Een filmpje dat Jelle De Beule opnam als Luc Persyn, voor onze sociale media, werd meer dan een half miljoen keer bekeken.”
    Lokeren