• 75' Goal Paul Pogba
(4-5)
  • Haris Seferovic Goal 15' 81'
  • Mario Gavranovic Goal 90'

Sensatie alom: Frankrijk is uitgeschakeld op het EK na penalty’s tegen Zwitserland, Mbappé mist beslissende strafschop

EK voetbalDe wereldkampioen is uitgeschakeld op het EK! Frankrijk heeft zich verslikt in een uitgekookt Zwitserland. Voor Frankrijk leek de overwinning ondanks een achterstand binnen na een sterk kwartier na de pauze. Zwitserland knokte zich terug, met de gelijkmaker in het slot als beloning. Strafschoppen moesten beslissing brengen na zenuwslopende verlengingen zonder doelpunten, en daar miste goudhaantje Kylian Mbappé de beslissende penalty. Volgende halte voor Zwitserland: Spanje.