Brussels Airport
Volledig scherm
Brussels Airport © Dieter Nijs

Brussels Airport verwacht 40.000 passagiers per dag

Aan het begin van de zomervakantie verwacht Brussels Airport weer tot 40.000 passagiers over de vloer te krijgen. Afgelopen weekend haalde de luchthaven van Zaventem voor het eerst sinds het begin van de coronapandemie de kaap van 30.000.

4 reacties

  • Alain Heyrman

    3 jaar geleden
    Een goed moment om nog eens te staken niet?
  • Jurgen Herbert

    3 jaar geleden
    En plots duikt er een nieuwe variant in India op, namelijk de delta-plus variant. In India spreken ze er nu al over dat deze nog besmettelijker is dan de delta-variant. Gaan de vaccins die ze nu geven er wel bestand tegen zijn of gaat men effectief een derde keer geprikt moeten worden? Ach ja, internationale experts waarschuwen voor te snelle conclusies, dus volgens hun moet men niet vrezen. Mensen ga maar lekker op reis en breng maar die variant mee dan kunnen we in september terug in lockdown.
  • Geert Vermuyten

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat reizen peperduur gaat worden . Dat was het mooie aan COVID-19, geen lawaai meer boven je hoofd , en een betere nachtrust.
  • Hans Andersen

    3 jaar geleden
    Killerhittegolven en nog veel meer fraais staan ons te wachten, maar de vervuilende en klimaatvernielende reisjes moeten toch maar doorgaan.