In de wachtrij voor een coronatest op Mallorca
Volledig scherm
PREMIUM
In de wachtrij voor een coronatest op Mallorca © Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Moet ik me nog laten testen na vaccin? Telt een sneltest die ik koop bij de apotheek? Alles over de coronatest voor uw reis

Nog enkele dagen en dan start de zomervakantie. Eén waar - na maanden van beperkingen en regels - nog nooit zó hard naar is uitgekeken. Toch zullen reizigers ook deze zomer nog rekening moeten houden met een hele resem afspraken. Wij zochten voor u een weg door het kluwen aan regels. Moet je nog een PCR-test laten afnemen als je volledig gevaccineerd bent? Wanneer laat je je het best testen? En kan je zorgeloos reizen tussen groene zones?  In onze reeks beantwoorden we al uw reisvragen. Vandaag: alles over de coronatest. 

40 reacties

  • linda Hofkens

    3 jaar geleden
    Blijkbaar is er maar 1 politicus met wat verstand en dat is VDBroecke. De rest is bezig met hoe we per direct en zo veel mogelijk de deltavariant kunnen binnenhalen om dan te zeggen, reizen is niet de motor van de pandemie zoals in het onderwijs. Welke klungelaars zitten er toch in de Vlaamse regering.
  • Gertie Daerden

    3 jaar geleden
    Wat een ZORGELOZE vakantie, nog meer administratie dan op uw werk.
  • Jeanpol Buyle

    3 jaar geleden
    1 goede raad, blijf thuis.. '
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Er is maar één goede raad : blijf thuis !
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    Europa heeft de kans laten liggen om eindelijk eens maatregelen te nemen die in elk land geldig zouden moeten zijn. Een verenigd Europa? Een lachertje waar enkel de uitgerangeerde politici rijk van worden.