BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kamervoorzitter Tillieux geeft regering-De Croo tik op de vingers: “Gebrek aan respect”

Kamervoorzitter Éliane Tillieux (PS) heeft premier Alexander De Croo - en bij uitbreiding al zijn ministers - in een brief tot de orde geroepen. Een week geleden was er namelijk geen enkel lid van de federale regering aanwezig in het parlement, terwijl meerdere belangrijke wetsontwerpen besproken moesten worden. “Een gebrek aan respect”, hekelde oppositiepartij N-VA toen. En nu geeft Tillieux hen gelijk. 

31 reacties

  • Erik VH

    3 jaar geleden
    Ze zullen er echt wakker van liggen, deze grote democraten. Ze zijn nu toch nog meer dan 3 jaar zeker van hun royaal overbetaald postje.
  • Bert Nys

    3 jaar geleden
    Tijd dat Vivaldi wordt opgedoekt. Niemand wil deze regering. Het is en blijft een samenraapsel van overschotjes.
  • Nadine Abe

    3 jaar geleden
    Al wie in de politiek zit zou betaalt moeten worden volgens hun aanwezigheden op vergaderingen , geen maandloon meer om de helft vzn de tijd er niet te zijn .
  • Luc Maandag

    3 jaar geleden
    Vivaldi is een van de grootste miskleunen in onze geschiedenis, elke dag dat dat geklungel aanhoudt is er een teveel geworden, nu opdoeken graag.
  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Johan Janssens Vivaldi ging het anders doen samenwerken respect voor elkaar opbouwen zijn.Hun respect is zo groot ze komen niet eens naar het parlement wel 16000 euro per maand maar er iets voor doen nada .De schandalen Johan zijn er van open vld Antwerpen en in Zwijndrecht zijn het de groene burgemeesters bij de les blijven.