Nummer 31 voor Cavendish! Brit sprint naar zege na thriller van jewelste tussen peloton en sterke Van Moer

Tour de FranceMarc Cavendish heeft 'm te pakken. De Brit haalde vijf jaar na zijn laatste overwinning in de Tour de France ritzege nummer 31 binnen. De renner van Deceuninck-Quick.Step haalde het in een massasprint voor Bouhanni en Philipsen. ‘Cav’ pakt ook groen, Mathieu van der Poel behoudt het geel. In het slot legde Brent Van Moer met een uitval de sprintersploegen het vuur flink aan de schenen. 

18 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Bij Alpecin zullen ze nu ook wel gesnapt hebben hoop ik dat Philipsen uitspelen als speerpunt in een grote wedstrijd een verloren zaak is. Waarom in godsnaam Merlier niet gewoon laten verder doen ?
  • Rudy De Pestel

    3 jaar geleden
    @Els Martin…je kent er niets van mevrouw…Cavendish rijdt zelfs een tussensprint op 20km van de streep waar hij derde wordt na de twee koplopers…zo zie je maar…
  • Johan Van Noppen

    3 jaar geleden
    Zeer mooie koers van Brent Van Moer. Maar respect voor Cav. Enkel de commentaar van de heren Wuyts & Decauwer is beneden alle pijl.
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Dik Ok vóór terug gekeerde Caven, nooit gedacht. P. Lefevre bewijst nog eens z’n vak kennis.. En echt spijtig voor Van Moer, wat een pracht-demonstratie van hem. Dit was de overwinning waard.
  • Roger Forier

    3 jaar geleden
    Wel respect voor Cav hoor, maar nog véél meer respect voor een renner als Brent Van Moer. Ik zie Cav dit echt nog niet doen hoor. Amper 500 meter op eigen inspanning na een ganse dag te zijn meegezogen in de buik van het peloton.