Reizigers op de luchthaven Schiphol in Nederland.
Volledig scherm
Reizigers op de luchthaven Schiphol in Nederland. © ANP

Honderden Nederlanders brengen coronavirus mee vanop vakantie in Spanje en Portugal

Opnieuw hebben honderden Nederlanders het coronavirus mee teruggenomen van hun zomervakantie. Zeker 400 mensen die in de afgelopen week positief zijn getest, waren in de twee weken ervoor in het buitenland. De kans is groot dat ze het virus daar hebben opgelopen.

55 reacties

  • Danny Bottelier

    3 jaar geleden
    Net als vorig jaar kleuren ook nu weer de populaire vakantiebestemmingen groen. Net als vorig jaar gaan er een deel van de vakantiegangers besmet weer naar huis keren. Er moet in de toeristische sector toch verdomt veel geld te verdienen vallen om dat toe te laten. Hopelijk zijn ze in Brussel tegen de volgende vakantie al wat slimmer geworden.
  • marc monsart

    3 jaar geleden
    Waarom toch reizen toelaten kunnen we niet allen in eigen land vakantie vieren tot het 100% veilig is maar ja een mens is een mens grote egoïsten zijn het
  • Peter Janssens

    3 jaar geleden
    De mensen die nu op vakantie gaan zijn mee verantwoordelijk voor het verspreiden van de Delta virus.
  • Jan Baroen

    3 jaar geleden
    Reizen, voetbal en op café gaan. Dat is blijkbaar wat de Belgen het meest interesseert. Wie trekt er zich nu nog iets van de besmettingen, zieken en doden aan? Tot het virus weer toeslaat en dan willen diezelfden allemaal vooraan in de rij staan om onmiddellijk medische hulp te krijgen.
  • Broeckhoven Chris

    3 jaar geleden
    Iedereen schijnt hier alles zomaar te geloven. Het zijn er eigenlijk duizenden……