Marc Degryse kruipt in het hoofd van Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse kruipt in het hoofd van Roberto Martínez. © Photonews

Onze analist Marc Degryse kruipt in het hoofd van Roberto Martínez: “Zonder Eden en De Bruyne? Doe dan maar Carrasco en Doku”

Rode DuivelsDe klok tikt, de kwartfinale komt dichterbij. Raken Rode Duivels Eden Hazard en Kevin De Bruyne fit voor de clash tegen Italië? Onze huisanalist kruipt alvast in het hoofd van onze bondscoach: “Ik kan niet geloven dat beiden aan de aftrap komen”, vreest Marc Degryse.

15 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Liever trossaert vind ik ...! We zullen toch veel geluk moeten hebben tegen de sterke Italianen ... Hazard en de Bruyne vervang je zomaar niet helaas ...
  • Gaby Vercruysse

    3 jaar geleden
    Geloof NU nog niet in Doku Veel lopen en dribbelen en dan verlist hij het overzicht of reeds de bal. Trossaert en Carasco voor mij.
  • Maria Nuytkens

    3 jaar geleden
    Ik zou er de snelle Vanaken inbrengen, kwestie om de snelheid in de ploeg te brengen !!!! Zijn zweren op zijn gat zullen nu wel genezen zijn zeker !!
  • rudi van dijck

    3 jaar geleden
    ik zou voor Trossaert gaan. doet verdedigend ook zijn werk, behoud het overzicht wat toch belangrijk is, een goede pas, en kan ook goals maken!. Docu heeft zeker zijn snelheid mee, maar hierdoor verliest hij te vaak het overzicht, waardoor kansen verloren gaan en qua passing ook nog teveel verloren ballen dus? hem inzetten in de 2de helft als de Italianen moe worden misschien als joker wie weet?
  • Eric A Simons

    3 jaar geleden
    Zet frisse spelers tegen de Italianen en laat de rest nog een speeldag rusten ;)