Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Shutterstock / MilanMarkovic78

Moet ik mijn kinderen laten testen voor Spanje? Kan je voor minderjarigen een digitaal coronapaspoort downloaden? Al uw vragen over reizen met kinderen beantwoord

Nog enkele dagen en dan start de zomervakantie. Eén waar -na maanden van beperkingen en regels- nog nooit zó hard naar is uitgekeken. Toch zullen reizigers ook deze zomer nog rekening moeten houden met een hele resem afspraken. Wij zochten voor u een weg door het kluwen aan regels. Moet ik mijn kinderen laten testen voor Spanje? Kan je voor minderjarigen een digitaal coronapaspoort downloaden? Moet mijn tienjarige een test afleggen bij terugkeer uit een rode zone? Dit zijn de antwoorden op uw vragen over reizen met kinderen.

8 reacties

  • Marcel Vanalderweireldt

    3 jaar geleden
    Zeker nu geweten is dat kinderen de ziektedragers en -verspreiders zijn verplicht testen of ze moeten maar in hun kot blijven tot ze gevaccineerd zijn.
  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    Ben in juni in Frankrijk geweest, maar ook in Duitsland, Nederland , België en Spanje, en nergens werd ik tegen gehouden, nergens vraagt men een PCR. Spanje rij je gewoonweg in en uit, en Frankrijk eveneens.
  • Peter Van Weereld

    3 jaar geleden
    Spanje vraagt geen PCR test of zo meer, als je vanuit Vlaanderen reist! Zaaaalig, vorig jaar 6x geweest, kosten PCR test nam ik er heel graag bij, en nog geen seconde last gehad van COVID! Ontsmetten van winkelwagen en handen, doe ik al maanden niet meer. Maar ja.. ik zit in t vliegtuig voor alle zekerheid wel aan t raampje en neem geen koffers mee.. zo kan ik het virus ook niet meebrengen, hé! Hahaha
  • Sebastian Smets

    3 jaar geleden
    Ah en in belgie kunnen we geen corona meer krijgen? al diegene die willen reizen laat ze reizen en diegene die willen thuis blijven, blijven gewoon thuis. @rene 2 mensen zijn er gisteren denk ik gestorven..ik denk dat er meer mensen sterven aan andere dingen hoor maar bon. fijne dag nog.
  • Michaël Nicolaas

    3 jaar geleden
    Het mag wel eens gedaan zijn met deze onzin.