Van Aert botst op fenomenale Pogacar in tijdrit, sterke Van der Poel redt gele trui

Tour de FranceGeen geel voor Wout van Aert in de Tour de France. De Belg van Jumbo-Visma eindigde als vierde in de individuele tijdrit, die gewonnen werd door Tadej Pogacar. Mathieu van der Poel verbaasde met een vijfde tijd en behield zijn leiderstrui.

56 reacties

  • Andy Van Daare

    3 jaar geleden
    Dit heeft niets met bescheidenheid te maken, WVA weet wat hij zelf kan als hij in orde is, je kan niet enkele weken na een operatie al 100% fit zijn ook al verwacht ( en hoopt ) men dat. VDP is de betere momenteel op de weg, maar no way close to WVA in het tijdrijden, als WVA in orde was won hij gisteren vrij vlot daar twijfel ik geen moment over. Mensen hebben totaal geen ideaa wat een voorbije ziekte of operatie met een lichaam da top topniveau moet presteren doet...
  • karl van dyck

    3 jaar geleden
    Euh botst op een sterke Pogacar en de rest die voor Van Aert zijn geëindigd wat gaan jullie journalisten daar mee doen ?
  • Michel Sas

    3 jaar geleden
    Het moet frustrerend zijn om steeds je meerdere te moeten erkennen in Mathieu
  • Jo Fosseprez

    3 jaar geleden
    Van Der Poel bewijst nog maar eens dat hij veel beter is dan Woutje. Woutje moet leren bescheidener te zijn. Mathieu daarintegen is bescheiden en heeft ook plezier in wat hij doet. Hij is een goede veldrijder maar ook heel goed op de weg. Doe zo verder zou ik zeggen
  • Hedwig Beernaert

    3 jaar geleden
    Het is duidelijk: in deze tour rijden 2 toprenners. Zowel MVDP als Pogacar zijn outstanding en degraderen de overige renners tot een secondaire rol. Beiden beschikken over een enorme wilskracht, kracht, explosiviteit en winnersmentaliteit die de anderen niet hebben. Het is duidelijk dat Wout zowel fysisch als mentaal niet in orde is en resultaten behaalt onder zijn niveau. Het is reeds 5 dagen dat Wout zegt dat hij de benen niet heeft. Als toprenner moet hij de benen hebben om de Tour te rijden.