Trump bezoekt grensmuur Mexico: “Ze moeten hem zwart verven”

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft tijdens een bezoek aan de grens met Mexico forse kritiek geuit op zijn opvolger. “Biden verwoest ons land”, concludeerde Trump, die werd vergezeld door de Texaanse gouverneur Greg Abbott en tientallen andere prominente Republikeinen. Ook opmerkelijk: hij vindt dat ze de grensmuur zwart moeten verven. 

28 reacties

  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    In de feiten heeft hij maar 20 km nieuwe muur laten bijbouwen, de rest was reparatie van de bestaande muur. En daar heeft hij een shutdown van 35 dagen moeten voor moeten arrangeren, de noodtoestand moeten voor uitroepen en uiteindelijk zijn geld moeten halen bij Defensie omdat de Mexicanen het niet wilden ophoesten. En de belangrijkste reden van deze mislukking was wel dat zelfs zijn eigen partij er geen voorstanders van waren.
  • Peter Thys

    3 jaar geleden
    ze moesten die muur gebruiken om hem buiten(de USA)te houden !
  • Ronny Ooijen

    3 jaar geleden
    Duw Trump snel een emmer verf en een borstel in de handen met de volgende boodschap : Maak voor de eerste maal in je leven eens je werk af.
  • Johnny Anthonissens

    3 jaar geleden
    Zou veel zeggen over Amerikanen indien ze hem herverkiezen .
  • Liesbeth Cuppens

    3 jaar geleden
    Trump was een heel goede president, op een paar schoonheidsfoutjes na: armoede ging in stijgende lijn, gezondheidszorg was enkel voor diegenen die genoeg geld hadden, ziekteverzekering was onbestaande,verschillen tss Amerikanen onderling werd groter,... Trump zag de problemen niet eens, hij stak zijn kop in het zand. Een goede president was hij dus allerminst, want een goed Staatshoofd streeft naar eenheid, Trump zaaide verdeeldheid.