Vlaeminck in Frankrijk: “Eigenlijk een half wonder dat Van Aert al op dit niveau kan rondrijden”

Tour de FranceGeen eremetaal voor Wout van Aert in de tijdrit gisteren in de Tour de France. Hij werd vijfde, al is dat volgens Stijn Vlaeminck al een straffe prestatie, gezien zijn operatie. In ‘Vlaeminck in Frankrijk’ op Joe zien ze vandaag opnieuw kansen voor onze landgenoot, in de sprint.

8 reacties

  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    Velen begrijpen niet welke inpakt deze weliswaar kleine operatie heeft op een renner die in volle opbouw is! Ook VDP zou dan niet zo goed zijn zoals hij nu is. De beste Van Aert zal dan ook te zien zijn in de laatste week.
  • wim rooyakkers

    3 jaar geleden
    Veel fans denken dat het allemaal zo makkelijk gaat.meerendeel van de renners zijn blij met een top tien notering,
  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Wout , Remco , Mathieu worden dag in en uit gevolgd door media en supporters. Bij iedere wedstrijd moeten ze zich tonen en verwachten ze dat ze winnen . Pogaca daarentegen kan zich in alle anonimiteit klaarstomen tegen de ronde .
  • René Pijnacker

    3 jaar geleden
    Een week geleden waren alle twijfels over Wout nog weg volgens dezelfde verslaggever.
  • Patrick Brusseel

    3 jaar geleden
    Perceptie. Mvdp eindigt 5de NA Wva en is oppermachtig. Van een contradictie gesproken. Wat niet belet dat Mvdp op dit moment beter is. De gezondheid en de vorm spat er van af, bij Wout is dat duidelijk (nog) niet het geval. Maar wat dan gezegd van Pogacar ? Nog maar 22 en beter dan beiden.