Bekijk de eerste aflevering van de fictiereeks ‘Glad ijs’ gratis op HLN

Lucas Van den Eynde, Koen De Bouw, Barbara Sarafian, Luk Wyns, Viv Van Dingenen en Lize Feryn: het zijn maar enkele van de straffe namen die te zien zijn in ‘Glad ijs’, de nieuwe Streamz Original. Op HLN kan je de eerste aflevering gratis  hierboven bekijken.

  1. Nederlandse presentatrice moet neus volledig laten amputeren. Arts: “Erg uitzonderlijk, maar chronische bloedneus kan een alarmsignaal zijn”
    PREMIUM

    Nederland­se presenta­tri­ce moet neus volledig laten amputeren. Arts: “Erg uitzonder­lijk, maar chronische bloedneus kan een alarmsig­naal zijn”

    “Dit was een heel grote schok voor mij.” Dieuwertje Blok (66), bekend van het ‘Sinterklaasjournaal’, onthulde vandaag dat ze haar neus volledig moet laten verwijderen. De Nederlandse presentatrice kampt met een ernstige tumor in haar neus. Wat moet je doen om zo’n extreme operatie te voorkomen? En kan je dan een prothese laten plaatsen? Wij vroegen het aan NKO-arts Stijn Halewyck. “Als je schrijnwerker bent, en regelmatig last hebt van neusbloedingen, let je best op.”
  2. Vergeet ‘admin’ en ‘passw00rd’: met deze zes tips heb jij wél een veilig wachtwoord
    Independer

    Vergeet ‘admin’ en ‘passw00rd’: met deze zes tips heb jij wél een veilig wachtwoord

    Uit recent onderzoek van NordPass blijkt dat veel Belgen wachtwoorden gebruiken die eenvoudig te raden zijn. Wat zij onvoldoende beseffen, is dat dit zware gevolgen kan hebben, aangezien je zo een makkelijk doelwit bent voor online hackers. Vorig jaar nog waren liefst een half miljoen Belgen slachtoffer van een datalek. Hoe kan jij voorkomen dat jouw Facebook-account of wifi-netwerk gehackt wordt? Met deze zes simpele tips van Independer.be stel jij een niet te kraken paswoord op.