Allen Weisselberg, hier achter ex-president Donald Trump in 2016.
Volledig scherm
Allen Weisselberg, hier achter ex-president Donald Trump in 2016. © REUTERS

Directeur Trump Organization geeft zichzelf aan bij aanklager in New York

Kort voor 6.30 uur lokale tijd (12.30 uur Belgische tijd) heeft financieel directeur Allen Weisselberg van The Trump Organization zich gemeld bij het kantoor van het Openbaar Ministerie in New York. Hij en The Trump Organization bereiden zich voor op een aanklacht in verband met een belastingonderzoek, aldus ingewijden.

3 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    Aanhangers van President Donald Trump staan achter een nieuwe poging om de resultaten te herzien in staten als Michigan, Georgia, Pennsylvania en Wisconsin. De nieuwe drive baart bestuurders van de staatsverkiezingen grote zorgen, die zeggen dat een ander resultaat in het voordeel van Trump, woede zullen aanwakkeren en het vertrouwen in het Amerikaanse stem systeem zullen aantasten. In Arizona is het stilletjes bijna voorbij, met de resultaten (het is erger dan je denkt) begin volgende week.
  • Foexie

    3 jaar geleden
    Hij gaat de schuld op zich nemen. Trump geeft hem wat miljoen dollars, geniepige advocaten, mss gevangenisstraf en het is voorbij.
  • dirk belis

    3 jaar geleden
    Het begin van zijn einde. Deze aanklachten is nog maar het begin van vele aanklachten dat hij op zijn dak gaat krijgen. En met vele bedoel ik ook zeer! vele. Na al die aanklachten zal hij nog zeer blij zijn als hij er een fiets op overhoud.Die kan hij dan gebruiken in de gevangenis.