De cirkel is rond! Dertien jaar na eerste ritzege wint Cavendish opnieuw in Châteauroux

Tour de FranceMark Cavendish heeft z'n tweede etappe in de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Brit van Deceuninck-Quick.Step haalde het in een massasprint voor Jasper Philipsen. Mathieu van der Poel beleefde een probleemloze dag en start ook morgen in het geel.

26 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Ik gun het Cavendish maar als je ziet hoe die spurt dat is er echt over. Waarom horen we het grote orakel hier niet over, indien het een renner van een andere ploeg was geweest stond hij moord en brand te schreeuwen. Waar zaten de commissarissen om in te grijpen want voor hetzelfde geld gingen ze tegen de vlakte. Dan hoor je dat Jacobsen zegt dat er niet veel veranderd is, hij heeft gelijk en hij moet vooral eens goed kijken naar zijn eigen ploeg.
  • Gaston Batsleer

    3 jaar geleden
    Voor wie aan "extra" middelen" denkt bij de ploeg van Lefevre ihb Cavendish, misschien ook eens denken aan: groepsgeest, motivatie, gedrevenheid, juiste persoon op de juiste plaats (bv; El tractor,...), ... kortom als team een hoger doel willen bereiken, dan kan je bergen verzetten en natuurlijk naar behoren beloond worden.
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Cav week zeker een halve meter van zijn lijn, hierdoor hinderde hij de twee spurters van Alpacin. Andersom was het beslist een degradatie maar wie gaat het grote Quickstep iets doen ten voordele van het kleine Alpecin?
  • Marc Verdonck

    3 jaar geleden
    Al 3 jaar geen enkele prijs meer, vorig jaar staan wenen in de Scheldeprijs en nu terug de beste spurter, kom zeg , dit is niet normaal en weerom bij Lefevere , terpstra won alle klassiekers , ging naar een andere ploeg en niets meer, evenals Viviane enz….
  • pascal Vanderlinden

    3 jaar geleden
    Cav rijd gewoon Eerst Merlier uit zijn balans en daarna ook nog eens Jasper ! Dit noem ik gewoon de anderen van de baan of lijn sprinten. Vorige sprint reed hij bijna Brent Van Moer overhoop. Snap niet dat je anderen mag hinderen in een sprint.