Elizabeth McGovern en Hugh Bonneville in 'Downton Abbey'
Volledig scherm
Elizabeth McGovern en Hugh Bonneville in 'Downton Abbey' © AP

Tweede ‘Downton Abbey’-film pas volgend voorjaar in bioscoop

FilmDownton Abbey-fans moeten langer wachten voordat ze de aanstaande tweede film in de bioscoop kunnen zien. De releasedatum is verschoven van eind december naar medio maart, meldt Deadline.

  1. Sterren van weleer staan opnieuw op het podium in nieuw programma ‘Sing Again’: “Voel me heel klein om hier terug te staan”
    tv

    Sterren van weleer staan opnieuw op het podium in nieuw programma ‘Sing Again’: “Voel me heel klein om hier terug te staan”

    Ze wonnen Idool in 2004, Star Academy in 2005 en Belgium’s Got Talent in 2013. Ze werden plots beroemd in Vlaanderen en door het publiek op handen gedragen. Maar hoe brengen Joeri Fransen, Katerine Avgoustakis en Michael Lanzo het er 20, 19 en 11 jaar na hun allereerste auditie vanaf? In het nieuwe ‘Sing Again’ brengen deze talenten hun auditie van weleer nog een keer live op het podium.
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.