De Verhulstjes in Saint-Tropez.
Volledig scherm
PREMIUM
De Verhulstjes in Saint-Tropez. © Joel Hoylaerts / Photo News

Op bezoek bij de Verhulstjes in Saint-Tropez: “Brigitte Bardot woont om de hoek, ik heb haar al horen niezen”

Showbizz“Het is er belachelijk duur, maar ik voel me er gelukkig”. Gert Verhulst (53) was kort en bondig toen hij dit voorjaar bekendmaakte dat hij in Saint-Tropez een tweede verblijf had gekocht. Tijdens ons bezoekje aan zijn villa is hij uitvoeriger: “Brigitte Bardot woont hier om de hoek, de geest van Louis de Funès is bijna tastbaar én ik kan ’s morgens te voet naar de bakker: ik kan hier heel oud worden, denk ik.”

14 reacties

  • Petra Wijnands

    3 jaar geleden
    O mensen, ten eerste heeft hij BB niet horen niezen want dat lees je aan de reactie van Ellen. En dan nog, is het niet heerlijk om te zien dat ze gewoon normaal zijn gebleven? Hij ( waarschijnlijk niet helemaal alleen) heeft een gave om programma's te maken die werken. Hij gebruikt zijn geld, maar smijt het niet over de balk. En ondanks dat ik het niet kan betalen gun ik het hen.
  • Janna Friese

    3 jaar geleden
    Gun jullie het allerbeste daar, maar niet overdrijven dat je Brigitte Bardot hebt horen niezen, wij zijn met de mobilhome zo vaak naar de Cote-d'Azur gereden en kennen de streek maar al te goed! Waar Brigitte woont mochten wij iets verderop met onze mobilhome overnachten. Bij de ochtendwandeling met onze Duitse Herder en blafte, kwam zij met haar honden aan de poort, en hebben toen een heel fijn gesprek gehad. Zij is ook een echte fervente dierenvriend, en een hele lieve symphatieke dame! grtjs
  • kris deka

    3 jaar geleden
    Ze hebben gelijk , gewoon genieten van het leven.
  • Kurt Steyaert

    3 jaar geleden
    Van waar Brigitte Bardot woont, kun je St Maxime niet zien liggen! Achter de hoek is een zeer rekbaar begrip na enkele verfrissende glazen Château des Marres.
  • Mia Boets

    3 jaar geleden
    Simpatieke mensen en geen dikke nekken al hebben ze de middelen ik volg ze graag op tv proficiat iedereen verhulstjes toppie