Mulder & Degryse wijten uitschakeling aan aanpak van Martínez: "Die was niet slim, we zijn gebuisd voor dit EK”

RODE DUIVELSDaags na de pijnlijke EK-uitschakeling van de Rode Duivels ontwaken ook Marc Degryse en Jan Mulder met een kater. In hun laatste ‘Ontbijt met Mulder & Degryse’ kijken ze terug op waar het fout is gelopen voor de Duivels en komen ze tot de conclusie: “Het zit er nét niet in voor ons.”

114 reacties

  • Jean Vaesen

    3 jaar geleden
    Hoeveel van de belgische ex topvoetballers die nu mooie praatjes maken, voor, tijdens en na de matchen hebben het al gemaakt tot top trainers ?? Analyses maken voor de camera is heel iets anders dan dat zelfde laten uitvoeren door 11 spelers.
  • Francois Troch

    3 jaar geleden
    waarom worden die mannen geen trainer, kunnen ze laten zien hoe het volgens hen moet
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Zou Mulder zich niet beter eens bemoeien met de bondscoaches van Nederland .
  • Lina Stevens

    3 jaar geleden
    Met Martinez krijg je gewoon een klimaat van vriendjes onder vriendjes (hij houdt zijn favoriete spelers tevreden), het is een handjesschudder die nooit iets echt zegt want over voetbal heeft hij niets te zeggen . Kortom, met Martinez heeft de bond voor een acteur gekozen in plaats van voor een trainer/coach die op de moeilijke momenten de juiste keuzes kan maken. Met Martinez wint deze zogenaamde Gouden generatie nooit een prijs, tenzij misschien die van de Leage of Gentlemen :-)
  • Yves Gysel

    3 jaar geleden
    Dringend nood aan verjonging. Genoeg jonge talenten. Maak daar een ploeg van. Lukaku, De Bruyne, Courtois moeten blijven. Mertens, Chadli, Vermaelen, Vertonghen, Hazard en Co kunnen niet meer mee op dit niveau. Belief in the Process, zou Company zeggen.