Photo News/De Rycke
Volledig scherm
© Photo News/De Rycke

“Geef je een vinger, ze nemen een arm”: tweet CD&V’er over apart zwemuur voor vrouwen in Brussel oogst kritiek bij partijbestuur

Verschillende leden van het partijbestuur van CD&V hebben afkeurend gereageerd op de tweet die Kamerlid Hendrik Bogaert dit weekend verstuurde over het Brusselse openluchtzwembad. Die staat haaks op de respectvolle manier waarop CD&V wil communiceren, luidt het in partijkringen. De partij betreurt dat een "mooi initiatief uit het middenveld" in een gepolariseerd debat is uitgemond.

188 reacties

  • Luc Verbeek

    3 jaar geleden
    In een openbaar zwembad moet je de regels volgen die de overheid oplegt en voor iedereen gelijk. Wij hebben echt geen behoefte aan een nieuwe vorm van 'apartheid'. In je eigen privé zwembad kan je zelf je regels bepalen.
  • Freddy Henslegers

    3 jaar geleden
    Als we nu eens elke vorm van geloof ondergeschikt maken, alleen nog plichten, geen rechten en zeker niet meer subsidiëren. Veel problemen zouden smelten als sneeuw voor de zon.
  • Luk Gonnissen

    3 jaar geleden
    Blanken worden dus uitgesloten... draai het eens om en het links politiek orakel is te klein. Eigenlijk denkt iedere gezonde Vlaming dat dit niet kan, enkel de elitaire linkse politieke wil de allochtone gemeenschap paaien om stemmen te ronselen want meer en meer Vlamingen draaien de linker vleugel de rug toe. Heel dapper voor een CDV er om de waarheid te zeggen, eindelijk zou ik zeggen.
  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Hij heeft overschot van gelijk.
  • nancy dejonge

    3 jaar geleden
    Hendrik Bogaert heeft meer dan gelijk! ...zelfs nog zacht uitgedrukt !